Προφίλ

ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΝΤΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Σίντος γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Επιλέγει τον κλάδο της κομμωτικής για να εκφράσει την επαγγελματική του ανησυχία. Εγγράφεται στην σχολή κομμωτικής Αμάραντος, ενώ συγχρόνως ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε γνωστά αθηναϊκά κομμωτήρια. Καταφέρνει να κερδίσει, μέσω της εξαιρετικής του πορείας υποτροφία σε ακαδημία του Μιλάνου.

Στην διάρκεια τις εικοσιπενταετής του πορείας, έχει κάνει πολλές πανελλήνιες επιδείξεις. Εχει δουλέψει σε 2 μεγάλα κανάλια των Αθηνών (Ant1, Mega), αποκλειστικά για την επιμέλεια του Hair Styling, με γνωστά μοντέλα και παρουσιάστριες, σε επιδείξεις μόδας με γνωστούς σχεδιαστές, όπως επίσης σε πλήθος επώνυμων γυναικών, σε τηλεόραση και περιοδικά.

Το 2008, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με το να δημιουργήσει ένα και μοναδικό κομμωτήριο Konstantinos Sintos, που τον εκφράζει κατ’ αποκλειστικότητα.

Ενημερώνεται συνέχεια για τις νέες τάσεις hairstyle σε πολλά σεμινάρια γνωστών εταιρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα μεταφέρει της γνώσεις που έχει αποκτήσει, διδάσκοντας στην ιδιωτική σχολή, Ι.Ι.Ε.Κ. Δέλτα στον κλάδο του hair style και hair colorist.

Συνεχίζοντας, στο κατάστημα Konstantinos Hair Style, στον νέο χώρο Nail Lounge προσφέρονται νέες υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Αποτρίχωση κ.α.

«Αποκτήστε το δικό σας ξεχωριστό κούρεμα που θα συμβαδίσει με όλες τις νέες τάσεις.»
«Αν το στυλ είναι αυτό θα κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει, το χρώμα στα μαλλιά είναι αυτό που θα την κάνει πραγματικά εντυπωσιακή.»

Εταιρείες που χρησιμοποιούμε

Όλοι γνωρίζουμε ότι το καλύτερο αποτέλεσμα συνοδεύτεται και με τα καλύτερα συστατικά. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα της αγοράς για τέλειο αποτέλεσμα!